האומץ לאהוב

מורה: בעז עמיחי

לחיות את החיים במלואם משמע להסתובב עם לב פתוח לרווחה, לקבל ולאהוב את עצמנו ואת העולם שסביבנו. פעמים רבות מדי אנו מגלים שקשיי היומיום, האכזבות, התסכול והפחדים גורמים לנו להתבצר מאחורי חומות מגן, לכווץ את הלב ולהתרחק מהמגע המלא והחשוף עם עצמנו ועם החיים.

הקורס מזמין אותנו למסע, לחקירה פנימית בנבכי הלב והתודעה, למפגש עם המקומות הכואבים, המפחידים והמאיימים שאותם התרגלנו לעקוף ושמהם למדנו להימנע. בנחישות ובאומץ נלמד לרכך את ביצורי ההגנה, להיחשף, להחליף את התניות הפחד והרגלי הכוח בעצמה חדשה של רכות וקבלה.

את המסע המשותף נתחיל בהתבוננות סקרנית ביחסנו אל האדם עימו אנו נוהגים להיות חסרי סבלנות, קשים ולפעמים פשוט אכזריים – אנו עצמנו.

על בסיס מערכת היחסים החדשה עם עצמנו נתחיל לבחון גם את יכולתנו לפתוח את הלב לאחרים. לסיום נבחן את יכולתנו לקיים מצב של לב פתוח, ידידות ואכפתיות ללא קשר לאדם או מושא ספציפי.

במפגשים נלמד ונדון בתפיסות השונות המופיעות בכתבים, נעמיק בדיון והרהור אישי, אבל בעיקר נשאף להקדיש את זמננו לתרגול מדיטציה מעשי שיאפשר לנו לחולל שינוי פנימי בעמוקים שבהרגלינו.

מבנה הקורס

ימי ראשון I החל מ- 6.3.16 | 18:00-21:00

15 מפגשים + 3 ימי תרגול ארוכים

מחיר: 3,900 ₪ + 100 ₪ דמי רישום חד פעמיים

 

10 תגובות על האומץ לאהוב

  1. פינגבאק: בקרוב ייפתחו הקורסים: "האומץ לאהוב" ו-"אימון לחיים" | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  2. פינגבאק: הקורסים והפעילות החד פעמית בינואר | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  3. פינגבאק: הקורסים והפעילות החד פעמית בינואר-פברואר | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  4. פינגבאק: הקורסים והאירועים בינואר-פברואר | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  5. שרה הגיב:

    האם יש מצב שהקורס הנהדר הזה יפתח גם בירושלים? אשמח אם תחשבו על זה ברצינות.
    תודה …
    שרה

  6. פינגבאק: האירועים החד פעמיים והקורסים בינואר פברואר | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  7. פינגבאק: האירועים והקורסים בינואר פברואר | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

  8. פינגבאק: האירועים והקורסים בפברואר – מרץ | פסיכו דהרמה בקמפוס ברושים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s